Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις κλειδαριές ασφαλείας


Η αύξηση της εγγληματικότητας μας έχει κάνει όλους άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο, να συνηδειτοποιήσουμε τη σημαντικότητα της θωράκισης του προσωπικού ή επαγγελματικού μας χώρου με συστήματα συναγερμών και πόρτες ασφαλείας!

Πολλοί είναι αυτοί που επενδύουμε, πολύ σωστά, σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας αλλά λίγοι είναι εκείνοι που ενισχύουν την ασφάλιση του σπιτιού τους με τις σωστές κλειδαριές ασφαλείας.


Η καλύτερη πόρτα ασφαλείας είναι άχρηστη χωρίς τη σωστή κλειδαριά

Αν βάλουμε σε μια λογική σειρά τις σκέψεις μας, θα αντιληφθούμε πως κάποιος εν δύναμη διαρρήκτης του σπιτιού μας πρώτα θα προσπαθούσε να παραβιάσει την κλειδαριά και σε περίπτωση που αυτή αντιστεκόταν θα οδηγούνταν στο να σπάσει την πρώτα!

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν ο υπάλληλος της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας Alfino Doors μου εξηγούσε το πολύ προφανές!

Μερικά ακόμη μυστικό για τις κλειδαριές ασφαλείας:

  • Κάθε πέντε χρόνια πρέπει να ελέγχουμε την κλειδαριά ασφαλείας κι ακόμη καλύτερα να την αντικαθιστούμε με κάποια νεότερης τεχνολογίας!
  • Κάθε κλειδαριά ασφαλείας έχει μια πλάκα ασφαλείας, είναι το σημείο που η κλειδαριά ενώνεται με την πόρτα, εμπιστευθείτε λοιπόν την τοποθέτηση σε κάποιον ειδικό κι εσείς επιλέξτε να μαστορέψετε κάτι άλλο μέσα στο σπίτι!
  • Επιλέξτε μια κλειδαριά ασφαλείας της οποίας το κλειδί να είναι πολύπλοκο και κατ επέκταση και είναι δύσκολο να κοπιαριστεί από κάποιον άλλο!
  • Μια ξεκλείδωτη πόρτα ασφαλείας είναι πιο ευάλωτη από μία συμβατικού τύπου πόρτα!

Ζητήστε τη βοήθεια των ειδικών

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας Alfino Doors με βοήθησε στο να επιλέξω όχι απλά μια πόρτα ασφαλείας αλλά την καταλληλότερη για εμένα! Ευχαριστώ Alfino Doors!

Δείτε περισσότερα για την ασφάλεια του σπιτιού σας:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου