Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζω για την αγορά πόρτας πυρασφάλειας


Οι πρώτες πόρτες πυρασφάλειας κατασκευάστηκαν με σκοπό να καλύψουν την ανάγκη των επιχειρηματιών να προστατέψουν το χώρο τους. Πολλά δημόσια κτίρια, όπως τα νοσοκομεία, αλλά και στα εργοστάσια και κάποια γραφεία τοποθετούνται πυρίμαχες πόρτες επειδή επιβάλετέ βάση κανονισμού!

Ο κανονισμός πυροπροστασίας νέων κτιρίων θέλει τις πυράντοχες πόρτες να τοποθετούνται όχι μόνο σε επαγγελματικούς ή δημόσιους χώρους, αλλά ακόμη και στις οικίες!

Ποια η χρησιμότητα μιας πυρίμαχης πόρτας;

Η εγκατάσταση μιας πόρτας πυρασφάλειας δεν αποτελεί περιττή πολυτέλεια, αντιθέτως είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιχείρηση! 

Αυτό που κάνουν οι πυράντοχες πόρτες είναι να εμποδίζουν την εξάπλωση της φωτιά και του καπνού, δίνοντάς μας έτσι το χρόνο που χρειάζεται για να βρούμε μια διέξοδο! Υπάρχουνε πολλές διαφορετικές πυρίμαχες πόρτες οι οποίες ανάλογα με την κατασκευή τους μας παρέχουν και τον αντίστοιχο χρόνο διαφυγής! 

Πως να τοποθετήσω μια πόρτα ασφαλείας;

Όταν αγοράσουμε μια πυρίμαχη πόρτα καλό είναι να ζητήσουμε τη βοήθεια ενός ειδικού! Μην ξεχνάτε πως οι πόρτες πυρασφάλειας τοποθετούνται για να μας προσφέρουν μια διέξοδο στην πολύ κρίσιμη ώρα μιας πυρκαγιάς κι εκείνη τη στιγμή δεν θέλουμε τίποτα να πάει στραβά! Μην παίζετε λοιπόν με την εγκατάστασή τους!

Η εταιρεία Alfino Doors και το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την πόρτα πυρασφάλειας που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι πως θα είναι, χειρουργικά ακριβείς, με την τοποθέτηση της!

Πως αλλιώς να προφυλάξτε το χώρο σας;

Η ασφάλεια τόσο του προσωπικού όσο και του επαγγελματικού μας χώρου είναι πάρα πολύ σημαντική! Πυρασφαλίστε το χώρο σας με πυρίμαχες πόρτες και φροντίστε να υπάρχει πυροσβεστήρας και συστήματα ψεκασμού νερού!

Μάθετε για την ασφάλεια του χώρου σας από τους ειδικούς:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου